Blogg

Totalt 7 poster
Sida 1 av 2
1 2
Lotta

För några veckor sedan blev jag kontaktad av Vi i villa, de ville publicera en av mina skyltar! Vilken ära! Vilken glädje!
Nu i dagarna når nya numret av Vi i villa alla villaägare i Sverige. Och det är med spänning och förväntan vi ser fram emot hur detta kommer att mottas av er.
Dörrskylten som finns med i tidningen är i 2 mm tjock aluminium med gravyr. All tillverkning sker i här i vår verkstad efter det att din beställning har inkommit. Här hittar du direktlänk till: Dörrskylt STIL

Följ oss gärna på Instagram och Pinterest.

Välkommen in!

 

0 kommentar(er)
Lotta

Tänk att denna tjej finns i mitt liv. Fina Sophia! Det är en så´n rikedom att få ha kreativa människor i sin vänskap som förgyller ens dagar. Sophia har inte bara ett underbart leende utan också en fantastisk sångröst. Hon sjunger med en närvaro som berör. Sophia är ingen nybörjare! Hon har tidigare medverkat med sång och sin gitarr på flera olika skivor, sjungit i TV och spelar live på flera olika scener i Örebro. Nu har hon nu släppt sin första egna EP, Paperbird. Grattis Sophia!

Ta dig tid att lyssna på några sköna låtar! Denna länk leder dig till Spotify.

https://open.spotify.com/album/2GL1rhCK5uL9QOJ7J10UlX?si=6jBSWeFnSCuayWsqFOkNBA&utm_source=Facebook_SimpleMusicStories&utm_medium=sms

Lotta

Vilken härlig dag på jobbet!
Nu är vår senaste film klar och det är så roligt att det är Agnes Wessmans ansikte ni får se i filmen.

Välkomna!

Lotta

Länken hittar ni här: https://www.youtube.com/watch?v=1JHB6HeLHWg

 

0 kommentar(er)
Lotta

Höstterminen är igång men sommaren dröjer sig tacksamt kvar :)

Efter att fått ägna de första veckorna till att tillverka och leverera företagets beställningar från sommaren är nu arbetet med att lägga in fler varor i webshoppen igång. Sakta men säkert kommer du finna fler inredningsskyltar och konsttryck på akryl och plåt.

Denna månaden lyfter vi fram badrumsserien LILLY. Jag har tillverkat den i en vit, matt plastlaminat med gravyr i svart. Designen får den tala för sig själv! :)

 

  

 

0 kommentar(er)
Lotta

Nu är midsommaren här och denna veckan har vi haft förmånen att möta, träffa och prata med er - våra kunder. Så mycket glädje! Vi står med vårt festivaltält och montrar på Torp, en stor konferens ett par mil utanför Örebro. Det är så roligt att äntligen komma ut och låta er känna och se skyltarna live. Och mycket positiv respons har ni lämnat! :)

Under veckan har vi också omnämnts i Marléne Bagleborns blogg "Mitt i livet" som du hittar här: http://nouw.com/bagleborn, där hon delar med sig av miljöbilder av några skyltar. Kika in på hennes blogg och du kommer mötas av vackra fotografier, goda maträtter och busiga barn.

Snart är det dags för sommarledighet och semester! Verkstaden kommer därför vara lägre bemannad under juli. Därför ber vi dig som kund att maila oss om du är angelägen att få en beställning med kort varsel.

Vi önskar er en skön och avkopplande sommar! 

Kram Lotta

 

0 kommentar(er)
Totalt 7 poster
Sida 1 av 2
1 2