Designers och illustratörer

Våra designers och illustratörer

Vi samarbetar med några kreativa själar som älskar att illustrera och skriva, varför våra produkter finns i liten skala och i unika utföranden. Bakom varje produkt finns både en tanke och en djupare innebörd och vi på En grön dörr har en förhoppning om att produkterna ska inspirera till och skapa livfulla hem och miljöer. Här finner ni information kring vilka de är och vad de gör.

 

 

Lotta Malmros

Lotta Malmros är vår visionär och ”En grön dörr” är hennes lilla bebis. Hon vågar drömma och drivs av att nya idéer får födas till liv genom hantverk och design. Lotta är jordnära och uppskattar det enkla och vackra. Bland hennes produkter finner du en hel del praktiska skyltar med finess. Hon drömmer utanför mainstreambubblan och vågar ta sig an nya områden. Hon är även företagets kvalitetssäkrare. Hon arbetar just nu på två kollektioner; ”Lilly” och ”STIL”.

Lotta Malmros i verkstaden

Amanda Romell

Amanda Romell är en kvinna med stort hjärta för andra människor. Hennes känsla för kvalitét och precision avspeglas i hennes kreativitet. Amanda älskar gediget hantverk, där det personliga, en arbetande hand kan ge liv och berätta en historia.

På En grön dörr kommer ni bland annat finna Amandas handskrivna texter i modern kalligrafi som vi trycker eller graverar på olika industriella material.

Agnes Wessman

Agnes Wessman är en trogen medarbetare på Din Gravyr i Örebro. Förutom att det är en sann glädje för oss, att få jobba tillsammans med Agnes har hon en förmåga att se och plocka fram det vackra med enkla och levande uttryck. Vi ser det i hennes öga för design, fotografering och inte minst i det personliga mötet.

Agnes är också författare. Hennes bok Vegan, Vegan! finns att köpa bland annat på: Adlibris

Ellen & Stina Vingren


Systrana Ellen Vingren & Stina Vingren har under flera år skapat omtyckta illustrationer. Av deras mångsidiga kreativitet i bland annat musik, texter och målningar presenterar vi här ett urval av deras illustrationer. Med väderbeständigt tryck på plåt och akryl vill vi öppna möjligheten till att utsmycka nya rum och miljöer, för att skapa ett rustikare uttyck med en avskalad känsla.

Vill ni ta del av mer konst från Ellen och Stina kan ni besöka Printoteket

Sara Luukkanen

Sara Mattsson är en passionerad och kreativ själ som älskar att sätta färg på livet. Hon har en god känsla för det vackra och i att skapa harmoni. Det är med glädje vi kan berätta att Sara är den som har målat vår logotyp - en grön dörr.

Här får ni ta del av ett urval av Saras livfulla och omtyckta akvareller tryckta på olika industriella material.

Butiks- och verkstadsadress
En grön dörr

c/o Din gravyr i Örebro AB

Sturegatan 2

702 14 Örebro

Org.nummer: 556943-6958

 

Kontaktinformation
Mail: engrondorr@dingravyr.se

Tel: 019-13 15 55

Vi har telefontider 9.00 - 17.00 måndag till fredag

Swishnummer: 123 149 24 12

Bankgironummer: 407-3375