En grön dörr; vänner; gäster; namnskylt; inredning; present; skylt; toalett; badrum; hantverk; Örebro

 

Här hittar du information om de material vi använder

Plastmaterial:

Vi arbetar med slitstark plastlaminat som även används inom industrimiljö. Skyltarna får på så vis lång hållbarhet. Vi använder stabila plastskivor i tjocklek 1,6mm. Skyltarna är därför inte böjbara utan behöver fästas på plant underlag. Materialet kan användas både inom- och utomhus då det är UV stabilt samt tåligt mot väder och vind. Vid rengöring, använd en mjuk fuktig trasa och till exempel diskmedel vid för att undvika repor. 

Text i gravyr på plastlaminat innebär att vi med laser bränner bort översta skicktet i materialet så att det undre skicktets kontrastfärg framträder. Texen blir alltså nedsänkt i relief och går att känna med fingret.

Plåtmaterial:

  • Vit, lackad blank plåt i aluminium. Kan placeras inomhus eller utomhus. Rostar ej. Är inte magnetisk. Tjocklek mellan 1mm-1,5mm.
  • Svart, eloxerad matt aluminium. Kan placeras inomhus eller utomhus. Rostar ej. Är inte magnetisk. Tjocklek mellan 1mm - 2,5mm.
  • Neutral, matt aluminium Kan placeras inomhus eller utomhus. Rostar ej. Är inte magnetisk. Tjocklek 2mm.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Frakt och leverans

Beställningar skickas oftast inom ett par arbetsdagar men leveranstider med upp till en vecka kan förekomma. Om du behöver varorna innan ett visst datum, skriv gärna önskat datum i meddelandefältet.

De flesta av våra beställningar skickas direkt till önskad leveransadress. Skrymmande eller större beställningar skickas till närmaste service point för uthämtning.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Ångerrätt och retur

Vi vill att du ska bli nöjd. Blir du inte nöjd, ta kontakt med oss så hittar vi en lösning. Blir du inte nöjd med vår lösning så får du pengarna tillbaka.