Blogg

Totalt 8 poster
Sida 1 av 2
1 2
Lotta

Under den varmaste helgen i juli kom så ett glatt meddelande i inboxen "tänkte bara meddela att jag lagt upp bilden nu". Vad roligt! Alltid kul med andras presentationer av våra skyltar. Det är så himla lätt att bli hemmablind. Så jag tackar Karoline som driver kontot @interiorbox10 för gott samarbete. Hon har en god förmåga att hitta företag med snygga och designade produkter så vi andra slipper leta :) så bli följare på hennes konto!

Våra skyltar som visas i hennes konto är:

Välkommen hit - design Lotta Malmros, Super woman - handskriven text av Amanda Romell som vi trycker och graverar. Vår skylt till diskmaskinen Smutsigt/Rent - design Agnes Wessman och till sist men inte minst våra omtyckta toalett och badrumsskyltar som du hittar här.

Följ oss gärna på Instagram och Pinterest.

Välkommen in!

 

0 kommentar(er)
Lotta

För några veckor sedan blev jag kontaktad av Vi i villa, de ville publicera en av mina skyltar! Vilken ära! Vilken glädje!
Nu i dagarna når nya numret av Vi i villa alla villaägare i Sverige. Och det är med spänning och förväntan vi ser fram emot hur detta kommer att mottas av er.
Dörrskylten som finns med i tidningen är i 2 mm tjock aluminium med gravyr. All tillverkning sker i här i vår verkstad efter det att din beställning har inkommit. Här hittar du direktlänk till: Dörrskylt STIL

Följ oss gärna på Instagram och Pinterest.

Välkommen in!

 

0 kommentar(er)
Lotta

Tänk att denna tjej finns i mitt liv. Fina Sophia! Det är en så´n rikedom att få ha kreativa människor i sin vänskap som förgyller ens dagar. Sophia har inte bara ett underbart leende utan också en fantastisk sångröst. Hon sjunger med en närvaro som berör. Sophia är ingen nybörjare! Hon har tidigare medverkat med sång och sin gitarr på flera olika skivor, sjungit i TV och spelar live på flera olika scener i Örebro. Nu har hon nu släppt sin första egna EP, Paperbird. Grattis Sophia!

Ta dig tid att lyssna på några sköna låtar! Denna länk leder dig till Spotify.

https://open.spotify.com/album/2GL1rhCK5uL9QOJ7J10UlX?si=6jBSWeFnSCuayWsqFOkNBA&utm_source=Facebook_SimpleMusicStories&utm_medium=sms

0 kommentar(er)
Lotta

Vilken härlig dag på jobbet!
Nu är vår senaste film klar och det är så roligt att det är Agnes Wessmans ansikte ni får se i filmen.

Välkomna!

Lotta

Länken hittar ni här: https://www.youtube.com/watch?v=1JHB6HeLHWg

 

0 kommentar(er)
Lotta

Höstterminen är igång men sommaren dröjer sig tacksamt kvar :)

Efter att fått ägna de första veckorna till att tillverka och leverera företagets beställningar från sommaren är nu arbetet med att lägga in fler varor i webshoppen igång. Sakta men säkert kommer du finna fler inredningsskyltar och konsttryck på akryl och plåt.

Denna månaden lyfter vi fram badrumsserien LILLY. Jag har tillverkat den i en vit, matt plastlaminat med gravyr i svart. Designen får den tala för sig själv! :)

 

  

 

0 kommentar(er)
Totalt 8 poster
Sida 1 av 2
1 2