Blogg

Blogg

Totalt 10 poster
Sida 2 av 2
1 2
Lotta

Vilken härlig dag på jobbet!
Nu är vår senaste film klar och det är så roligt att det är Agnes Wessmans ansikte ni får se i filmen.

Välkomna!

Lotta

Länken hittar ni här: https://www.youtube.com/watch?v=1JHB6HeLHWg

 

0 kommentar(er)
Lotta

Höstterminen är igång men sommaren dröjer sig tacksamt kvar :)

Efter att fått ägna de första veckorna till att tillverka och leverera företagets beställningar från sommaren är nu arbetet med att lägga in fler varor i webshoppen igång. Sakta men säkert kommer du finna fler inredningsskyltar och konsttryck på akryl och plåt.

Denna månaden lyfter vi fram badrumsserien LILLY. Jag har tillverkat den i en vit, matt plastlaminat med gravyr i svart. Designen får den tala för sig själv! :)

 

  

 

0 kommentar(er)
Lotta

Nu är midsommaren här och denna veckan har vi haft förmånen att möta, träffa och prata med er - våra kunder. Så mycket glädje! Vi står med vårt festivaltält och montrar på Torp, en stor konferens ett par mil utanför Örebro. Det är så roligt att äntligen komma ut och låta er känna och se skyltarna live. Och mycket positiv respons har ni lämnat! :)

Under veckan har vi också omnämnts i Marléne Bagleborns blogg "Mitt i livet" som du hittar här: http://nouw.com/bagleborn, där hon delar med sig av miljöbilder av några skyltar. Kika in på hennes blogg och du kommer mötas av vackra fotografier, goda maträtter och busiga barn.

Snart är det dags för sommarledighet och semester! Verkstaden kommer därför vara lägre bemannad under juli. Därför ber vi dig som kund att maila oss om du är angelägen att få en beställning med kort varsel.

Vi önskar er en skön och avkopplande sommar! 

Kram Lotta

 

Lotta

Nu har det redan gått ett år sedan jag började min anställning på Din Gravyr i Örebro. Det har varit ett år av förundran, möjligheter och hopp. Att på riktigt kunna se och ta in att ens livssituation faktiskt kan förändras! För mig är det en stor seger att efter 15 års sjukskrivning (typ) återigen får vara med och arbeta. Dessutom med roliga, kreativa, utvecklande arbetsuppgifter och på en härlig arbetsplats med mycket glädje. :)

Vad passar då inte bättre, att denna dag berätta för ”världen” om vår webshop En grön dörr! Så hjärtligt välkomna hit!

0 kommentar(er)
Lotta

Nu är vi igång! :)

Även om det finns en del justeringar kvar att göra på webshopen, vill vi ändå hälsa våra nya och gamla kunder välkomna att ta del av och handla via vår webshop. Bor du i Örebrotrakten finns det alltid möjlighet att hämta dina beställningar i vår butik på Öster, Sturegatan 2.

Hjärtligt välkomna!

Totalt 10 poster
Sida 2 av 2
1 2