Blogg

Blogg

Totalt 10 poster
Sida 1 av 2
1 2
Lotta

Med en ständig tillströmning av kunder som önskar skyltar till handdukskrokarna i badrummet med familjemedlemmarnas namn vill vi utöka med fler varianter.

Min senaste serie har jag valt att kalla Majken, efter min farmor. Det är henne ni ser på bilden, framför bilen tillsammans med sin lillebror Mac. Bilden är troligen tagen i Algutsboda omkring år 1930.

Jag vill att serien Majken ska spegla en känsla av nostalgi och passa in i hem med en klassisk eller lantlig inredningsstil. Eller varför inte på sommarstället! 

Serien Majken finns i två färger. Klassisk marinblå där gravyren blir vit. Och i en beige färg med svart gravyr för er alla som gillar jordfärger.

Tveka inte att maila oss om du har en fråga kring t ex storlek, material, skylt som du saknar.

Välkommen! 

 

0 kommentar(er)
Lotta

Nu äntligen lanserar vi möjligheten att beställa personliga namnskyltar till handdukskrokar. Namnskyltar till att märka upp badrummets krokar är en av våra vanligaste förfrågningar :) och därför är det så roligt att nu kunna erbjuda det i vårt sortiment. Vi tillverkar alla våra skyltar i vår verkstad efter våra kunders beställningar för att kunna erbjuda så hög kvalitet som möjligt. Materialet är slitstarkt och håller över lång tid och klarar badrummets fuktiga miljö.

Välkommen att beställa till Dig och Din familj! Och tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du önskar köpa fler än vårt familjeset om fyra stycken.

Allt gott!

 

 

 

Lotta

Under den varmaste helgen i juli kom så ett glatt meddelande i inboxen "tänkte bara meddela att jag lagt upp bilden nu". Vad roligt! Alltid kul med andras presentationer av våra skyltar. Det är så himla lätt att bli hemmablind. Så jag tackar Karoline som driver kontot @interiorbox10 för gott samarbete. Hon har en god förmåga att hitta företag med snygga och designade produkter så vi andra slipper leta :) så bli följare på hennes konto!

Våra skyltar som visas i hennes konto är:

Välkommen hit - design Lotta Malmros, Super woman - handskriven text av Amanda Romell som vi trycker och graverar. Vår skylt till diskmaskinen Smutsigt/Rent - design Agnes Wessman och till sist men inte minst våra omtyckta toalett och badrumsskyltar som du hittar här.

Följ oss gärna på Instagram och Pinterest.

Välkommen in!

 

0 kommentar(er)
Lotta

För några veckor sedan blev jag kontaktad av Vi i villa, de ville publicera en av mina skyltar! Vilken ära! Vilken glädje!
Nu i dagarna når nya numret av Vi i villa alla villaägare i Sverige. Och det är med spänning och förväntan vi ser fram emot hur detta kommer att mottas av er.
Dörrskylten som finns med i tidningen är i 2 mm tjock aluminium med gravyr. All tillverkning sker i här i vår verkstad efter det att din beställning har inkommit. Här hittar du direktlänk till: Dörrskylt STIL

Följ oss gärna på Instagram och Pinterest.

Välkommen in!

 

Lotta

Tänk att denna tjej finns i mitt liv. Fina Sophia! Det är en så´n rikedom att få ha kreativa människor i sin vänskap som förgyller ens dagar. Sophia har inte bara ett underbart leende utan också en fantastisk sångröst. Hon sjunger med en närvaro som berör. Sophia är ingen nybörjare! Hon har tidigare medverkat med sång och sin gitarr på flera olika skivor, sjungit i TV och spelar live på flera olika scener i Örebro. Nu har hon nu släppt sin första egna EP, Paperbird. Grattis Sophia!

Ta dig tid att lyssna på några sköna låtar! Denna länk leder dig till Spotify.

https://open.spotify.com/album/2GL1rhCK5uL9QOJ7J10UlX?si=6jBSWeFnSCuayWsqFOkNBA&utm_source=Facebook_SimpleMusicStories&utm_medium=sms

Totalt 10 poster
Sida 1 av 2
1 2